Menü

Kézműves alkotások árai

Első ránézésre talán azt gondolod, biztosan drágák az álalam készített dolgok. Sokaktól hallottam már vissza, mennyire szeretne hasonlót, de nem engedheti meg magának...Persze legtöbbször olyanoktól, akik még csak nem is érdeklődtek soha az áraim felől!

Te is aggódsz?

Ne tedd! A szépség nem mindig drága!

Természetesen a pontos árakról akkor tudok nyilatkozni, ha már tudom, mit kell készíteni. Mert teljesen más mennyiségű munka van egy dekupázsolt dobozzal, mint azzal, amelyikre transzferálni kell egy fényképet.

Esetleg, képzeld csak el, mennyi idő elkészíteni egy normál rózsaboxot, és mennyi ráfordítás egy anyák napi darabot megkreálni, kombinálni a színeket és egyéb kiegészítőket, hogy az pontosan a megajándékozottnak szóljon, az ő kedvelt színei legyenek a dominánsak, stb...

Igen, egy kézműves darab nem a legolcsóbb kategória! 

Hiszen gondold csak el, itt nem csak arózsát fizeted ki, vagy a koszorút, hanem a kreativitásomat, a precízségemet, az időmet! Márpedig ezek azok a dolgok, melyeknek bizony borsos árat lehet szabni!

De igyekszem olyan darabokat készíteni, melyek még árban is megfelelőek.

Persze meg is fordíthatjuk a dolgot! Ha felhívsz és megmondod, mennyit szánsz az alkotásokra, akkor megmondom mi fér bele...


Nos, neked mit készíthetek? Írj bátran ITT!