Menü

Garanciák

Avagy, miért lehetsz biztos benne, hogy minőségi terméket kapsz?

 

"Időben megkapod" garancia

Ugye, hallottál már te is olyan rémtörténeteket, amikor a megrendelő jóhiszeműen várta az ajándékot, de az csak nem akart megérkezni. Ez a legkellemetlenebb dolgok egyike. Hiszen TE egyedit akarsz adni, netán még előre ki is fizeted, de a jeles napra nem érkezik meg a rendelés. Ilyenkor szaladgálhatsz boltba valami kommersz bonbonért, italért és fizetheted ki még azt is...Ilyen nálam NINCS!

Ha én megígérem, hogy kész lesz, akkor kész lesz, még ha éjszakázom is, de a elkészül az ajándék!

"Nem esik szét" garancia

Még mielőtt én is foglalkozni kezdtem egyedi ajándékok készítésével, barátaim közül többen jártak már úgy, hogy amegrendelt kézműves ajándék egy-két nap után, rosszabb esetben már a szállításkor szétesett! Fájdalmas volt látni az arcukat, amikor a várva várt ajándék széthullva érkezett meg! De olyanat is hallottam, mikor pár nap használt és öröm után sajnos a fiók mélyére süllyesztették az addig kedves tárgyat, mert elkezdtek lepotyogni róla a darabok! ....Ezért, miután én is elkezdtem egyedi ajándékokkal foglalkozni, elhatároztam, NÁLAM NEM ESHET SZÉT semmi!

Ehhez tartom is magam! Kezeim közül csak úgy adok ki terméket, hogy ott az illesztések, ragasztások, hajtások stabilan tartsanak! Persz nem azt mondom, hogy a feszegetést is ki fogja bírni, de nem hullik szét attól, mert ráesik egy tollpihe! A normál használatot bírni fogja!