Menü

Édesanyáknak, nagymamáknak szeretettel

Fejezd ki egy mindig szép csokorral nagyrabecsülésed!

Az anyák napja az egyik legmeghatóbb ünnep! Ilyenkor a fiatalabb anyukák meghatódnak csemetéik apró rajzain, versein. Míg ott, ahol már felnőtt gyermeke van az édesanyának, sokszor nem is az anyuka hatódik meg jobban, hanem maga a gyermek, aki már felnőttként felfogja, mennyi munka és gond volt az ő felnevelése. Meghatódva mondanak köszönetet, amit sokszor nem tudnak könnyek nélkül megtenni. Ilyenkor együtt pityereg felnőtt és még felnőttebb....

De mivel is fejezhetjük ki legjobban nagyrabecsülésünket, hálánkat?

Az édesanyák nem várnak óriás ajándékokat, sőt, sokszor még egy apró bonbonra is azt kérdezni: Miért költesz rám? Költsd magadra, a gyermekeidre!

Gyermekként mégis szeretnénk kifejezni valamivel azt, mennyire szeretjük ŐT, hogy látjuk, mi mindent tettek meg értünk! Szinte nincs is rá jó szó, amivel kifejezhetnénk hálánkat, szeretetünket!

Ekkor fordulunk a virágok felé. Már egy szál virág is felér ezer szóval!

És most képzeld el, ha egy egész rózsacsokrot, virágcsokrot kap! De nem akármilyen csokrot, hanem egy örökre pompás színekben játszó, akár lakásdísznek is használható örökcsokrot, rózsaboxot vagy ha a rózsák helyett más virágok a kedvencei, akkor virágboxot. Megjelent lelki szemeid előtt a mosolya? Vagy az a pillantás, amikor a rózsaboxra néz egy fáradt napon és a kedves gyermeke jut az eszébe!

Szerintünk nem is kell ennél nagyobb ajándék! Hiszen ajándék az anyukának, aki kapja és tudni, hogy mindig derűs lesz, amikor rápillant bizony öröm a gyermeknek is!

Mitől lesz érzelmekkel telt, megható egy rózsabox, virágbox, esetleg asztaldísz?

A kérdés nagyon egyszerű! Attól, hogy megmutatod vele, mennyire ismered és tiszteled őt!

Igen, egy kiváló ajándék a tiszteletről és a másik fél ismeretéről szól. Hiszen hiába lesz bármilyen gyönyörű a csokor, igazán beszédes attól lesz, ha a színek, a virágok, a forma stimmel!

Ha a TE édesanyád valamilyen színt nem szeret, mindenképpen jelezd felém, ha a csokrot én készítem, mert a legnagyobb tiszteletlenség számomra, ha akár csak egy szál is olyan, amitől az édesanyád hidegrázást kap. (Egy ismerősöm édesanyja például nem viseli el a házban a sárga virágot. Szereti ugyan a kertben a sárgában pompázó szálakat, de soha nem vinné be a házába!)

Ha szeretnél te is hasonlókat készíteni, nézd meg, én milyen technikákat használok.

A technikákra vagy kíváncsi, kattints ide...


Ha úgy érzed, neked most elkészíteni hasonlókat sem erőd, sem energiád, akkor rendelhetsz is tőlem.

Megrendeléshez kattints ide...