Menü

Búcsúzóul

Hálás vagy neki? Mutasd ki egy tartós köszönő ajándékkal!

Az ember életében sok-sok olyan helyzet adódhat, amikor igazán hálás valakinek. Ilyenkor egy szívből jövő egyedi ajándék tudja igazán kifejezni legjobban, mit is érzünk!

Lehetünk hálásak a dadus vagy óvó néniknek a sok éves munkáért, amit a gyermekünk nevelésével töltöttek. Vagy hasonló módon lehetünk hálásak a tanító néniknek, bácsiknak, akik kisiskolásból igazi stramm felsőst faragtak. De ugyanígy lehetünk hálásak azoknak a tanároknak, osztályfőnököknek, akik az általános vagy középiskola nehézségein segítik át a csemetéinket.

Bizony, ők azok az emberek, akik hivatásuknak az egyik legnemesebbet választották, a gyermekből embert nevelni, tudást csepegtetni a nyíló elmékbe. Ők azok, akik rengeteg türelemmel és kitartással végzik a munkájukat. Nekik is megható és fájó pillanat a gyermekeinktől való búcsúzás, ezért érdemelnek valami személyre szabott egyedi ajándékot búcsúzóul. Lehetőség szerint olyat válasszunk, amire később rápillantva is eszükbe jutnak az együtt töltött percek! Kiváló választás egy különleges rózsabox, amit esetleg később lakberendezési tárgyként is használhatnak, például asztaldísznek.

De más alkalmakkor is érezhetünk hálát!

Mondjuk egy orvosnak, vagy ápolónak is lehetünk hálásak, esetleg egy kedves barátunknak is vihetünk hálából egy apróbb ajándékot!

A lényeg minden esetben ugyanaz! Szép és tartós ajándékban gondolkodva a megajándékozott mindig tudni fogja, hogy jó szívvel gondolunk rá!

Ha szeretnél te is hasonlókat készíteni, nézd meg, én milyen technikákat használok.

A technikákra vagy kíváncsi, kattints ide...


Ha úgy érzed, neked most elkészíteni hasonlókat sem erőd, sem energiád, akkor rendelhetsz is tőlem.

Megrendeléshez kattints ide...