Menü

Kézműves ajándékok mindenkinek

Fejezd ki, milyen különleges a számodra személyre szabott ajándékkal!

Néha kapok igen különleges kéréseket, melyek mindig új kihívást és izgalmat jelentenek számomra. És mindig nagy örömmel készítem el ezeket a darabokat is.

Lássuk csak, milyenek fordultak már elő a repertoáromban.

Volt, aki faliórát kért. Ez még talán nem is annyira speciális eset, hiszen igen hasznos kiegészítője lehet a konyhánknak, nappalinknak vagy akár a hálószobánknak is.

Ettől izgalmasabb feladat volt egy olyan rózsafa készítése, ami igazából mackó formájú. No igen, egy gyereknek mégiscsak szükségük van a vidámságra, játékosságra még egy ballagáson is!

De hasonlóan ballagási ajándék volt az a táska (ez volt a valódi ajándék), amibe el kellett helyeznek a rózsákat, mintha maga a táska lenne a rózsabox alapja. Persze mindezt úgy, hogy a kompozíció teljes legyen, mégis később el lehessen távolítani a táskából a boxot....izgalmas kihívás volt...

Sokszor egy egyszerű virág vagy rózsaboxot is fel lehet dobni egy-egy aprósággal. Mondjuk, ha egy különleges virágtartóba helyezzük a kompozíciót. Lehet akár szobadísz, de tehetjük teraszra is. Lehet esküvői dekoráció vagy csak a hálószobánk romantikusabbá tételének eszköze! Mindenesetre, kiváló ajándék, ha ismerjük az ajándékozott ízlését.

De éppúgy egy hasznos tárgy, például váza is lehet kiváló alapja az egyedi lakberendezésnek. Nem kell hozzá más, csak néhány idézet, egy szép szalvéta...és akár anyák napi ajándéknak is kiváló!

Ha szeretnél te is hasonlókat készíteni, nézd meg, én milyen technikákat használok.

A technikákra vagy kíváncsi, kattints ide...

Ha úgy érzed, neked most elkészíteni hasonlókat sem erőd, sem energiád, akkor rendelhetsz is tőlem.

Megrendeléshez kattints ide...