Menü

Virágbox

Mert virágot vinni mindig öröm!

Valójában a virágboxokra minden igaz, amit a rózsaboxoknál olvashatsz. Azonban a virágboxok mégis kicsit más hangulatot keltenek.

Ugye veled is előfordult már mondjuk a virágboltban, hogy nem is tudtad, milyen csokor lenne jó, milyen virágból kellene készíttetned azt?

Mert ugye, egyrészt szeretnél az ünnepelt személyiségéhez, az alkalomhoz illő csokrot, de nem lenne jó, ha a hatalmas virág elnyomná az egész kompozíciót, ráadásul még össze is kenné a ruhádat a bibéről lehulló por!

Valljuk be, a rózsa mindig egy könnyű megoldás. Az a JollyJoker a virágok között, azzal nem lehet mellé trafálni. A színek is változatosak, és minden alkalomra ideális. Azonban éppen ezért kicsit személytelen, már-már unalmas.

Ezért döntöttem úgy, hogy mindenféle más virágot is fogok használni. Kombinálom a rózsát más virágokkal, vagy csak rózsa nélküli boxokat is lehetne készíteni. Így jutottam el a virágbox ötletéig.

Hiszen így tényleg a kedvenc virág és színárnyalat lehet a csokorban, ráadásul számos hangulatot is ki tudunk vele fejezni. Egy ilyen virágbox lehet bohém vagy elegáns, de éppannyira lehet "életigenlő" is. Csak azon múlik, TE mit szeretnél!

Ha szeretnél te is hasonlókat készíteni, nézd meg, én milyen technikákat használok.

A technikákra vagy kíváncsi, kattints ide...


Ha úgy érzed, neked most elkészíteni hasonlókat sem erőd, sem energiád, akkor rendelhetsz is tőlem.

Megrendeléshez kattints ide...